Overslaan naar content

Heinenoord Assuradeuren.

Zo geregeld.De financiële bescherming goed geregeld hebben, dat vinden wij belangrijk. Daarom staan wij naast ons intermediair om samen de beste verzekeringsoplossing te bieden. We bouwen aan duurzame relaties, zodat we ook echt als een team kunnen samenwerken. En de particuliere en zakelijke eindklanten kunnen voorzien van een deskundig en persoonlijk advies.Wij bieden het intermediair gemak: een vlotte oplossing zonder poespas. Zo geregeld. En we zijn altijd dichtbij. We werken met vaste contactpersonen. Iemand die direct bereikbaar is en actief meedenkt. Door heldere afspraken en korte lijntjes kunnen we lezen en schrijven met elkaar.

We werken samen met meer dan 20 verzekeringsmaatschappijen. Daardoor kunnen we altijd de beste verzekerings- oplossing bieden. Ook voor bijzondere verzekeringsaanvragen zijn klanten bij ons op het juiste adres. We hebben unieke verzekeringsoplossingen ontwikkeld die nergens anders te krijgen zijn. Op die momenten laten we zien dat we echt overal een oplossing voor hebben.

Werken bij Heinenoord Assuradeuren

Alle vacatures

22 vacatures
(Senior) Adviseur Bedrijven
Hybride
 • Huizen, Noord-Holland, Nederland
Acceptant Verzekeringen
Op locatie, Hybride
 • Geleen, Limburg, Nederland
 • Oud-Beijerland, Zuid-Holland, Nederland
+1 meer
Acceptant Zakelijke verzekeringen
Op locatie, Hybride
 • Oud-Beijerland, Zuid-Holland, Nederland
 • Geleen, Limburg, Nederland
+1 meer
Accountmanager Verzekeringen
Op locatie
 • Woerden, Zuid-Holland, Nederland
Administratief medewerker Backoffice
Op locatie, Hybride
 • De Bilt, Utrecht, Nederland
 • Huizen, Noord-Holland, Nederland
+1 meer
Adviseur Bedrijven
Op locatie, Hybride
 • Geleen, Limburg, Nederland
Adviseur Bedrijven
Op locatie
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Adviseur Binnendienst Zakelijke verzekeringen
Op locatie, Hybride
 • Breezand, Noord-Holland, Nederland
Adviseur Hypotheken
Op locatie, Hybride
 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
 • Breda, Noord-Brabant, Nederland
+1 meer
10 van 22 weergegeven

Heb jij jouw vacature niet gevonden?

Bij Fidus / Heinenoord Assuradeuren zijn we altijd op zoek naar mensen die kansen zien en grijpen. Ze hebben een gezellig team dat hard werkt om het bedrijf te laten groeien. En groeien doen we, want Heinenoord Assuradeuren breidt nog steeds uit: met meer Adviseurs, meer kantoren en meer producten waarmee we onze klanten klanten helpen.

Zit de vacature voor jou er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar HR@Heinenoord.nl, want voor gedreven en slimme mensen is er altijd plek bij Heinenoord Assuradeuren.

Onze kantoren

Altijd dichtbij Heinenoord Holding is onderdeel van Nationale Nederlanden. Mede door diverse overnames vanaf 2017 is Heinenoord Holding sterk gegroeid.

De ondernemingen binnen de holding werken ieder onder eigen naam & identiteit, waaronder Fidus en Heinenoord Assuradeuren. Doordat alle bedrijven actief zijn in de financiële dienstverlening werken zij onderling veel met elkaar samen. 

Heinenoord Holding wil uitgroeien tot een top 3 speler in de Nederlandse financiële intermediaire markt. Dit wordt bereikt middels autonome groei van de huidige bedrijven en overnames.

Deze forse groei betekent eveneens meer carrièremogelijkheden voor professionals.

Bekijk onze locaties op de kaart.