Overslaan naar content

Fidus.

Altijd zelfverzekerd.

Wij zijn er voor onze klanten, 24/7, voor advies en hulp. Het is onze missie dat onze klanten altijd zelfverzekerd door het leven gaan, omdat ze weten dat de financiële bescherming gewoon goed geregeld is. Passend bij de persoonlijke situatie en up-to-date.

Welkom.

Aangenaam kennis te maken.

Onze missie. Mensen zelfverzekerd maken over de bescherming van hun financiële risico's.

Onze visie. De bescherming van financiële risico's op een natuurlijke en persoonelijke manier integreren in het dagelijks leven.

Wat doen wij. Wij bieden een zeer breed assortiment van verzekeringen en financiële producten aan. Samen met onze nationale en internationale partners vinden we altijd een passende oplossing. En dat doen we snel, professioneel en met aandacht. Zo geeft Fidus haar klanten alle vrijheid in het leven om te groeien en te doen wat ze echt leuk vinden.

Werken bij Fidus

Alle vacatures

22 vacatures

Heb jij jouw vacature niet gevonden?

Bij Fidus zijn we altijd op zoek naar mensen die kansen zien én grijpen. We hebben een gezellig team dat hard werkt om ons bedrijf te laten groeien. En groeien doen we, want Fidus breidt nog steeds uit: met meer Adviseurs, meer kantoren en meer producten waar we onze klanten mee kunnen helpen.

Zit de vacature voor jou er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar HR@Heinenoord.nl, want voor gedreven en slimme mensen is er altijd plek bij Fidus.

Onze kantoren

Altijd dichtbij

Heinenoord Holding is onderdeel van Nationale Nederlanden. Mede door diverse overnames vanaf 2017 is Heinenoord Holding sterk gegroeid.

De ondernemingen binnen de holding werken ieder onder eigen naam & identiteit, waaronder Fidus en Heinenoord Assuradeuren. Doordat alle bedrijven actief zijn in de financiële dienstverlening werken zij onderling veel met elkaar samen. 

Heinenoord Holding wil uitgroeien tot een top 3 speler in de Nederlandse financiële intermediaire markt. Dit wordt bereikt middels autonome groei van de huidige bedrijven en overnames.

Deze forse groei betekent eveneens meer carrièremogelijkheden voor professionals.

Bekijk onze locaties op de kaart.