Skip to content

Adviseur Zakelijk Binnendienst

Zevenaar, Gelderland, NederlandBank en Verzekeringen

Functieomschrijving


Als Adviseur Zakelijk Binnendienst kom je te werken bij S-Fin & Myburgh. S-Fin & Myburgh Regiobank is het assurantiekantoor van de regio in Zevenaar. De organisatie zorgt voor al jouw financiële zaken. Zij helpen zowel zakelijke als particuliere klanten met hun hypotheek, verzekeringen en bancaire zaken. Als onafhankelijke adviseur zoeken zij uit wat voor jou een geschikte hypotheekvorm is of welke verzekeringen passen bij de situatie van de klant.


SFIN & Myburgh Regiobank is sinds kort ook onderdeel geworden van Fidus, een sterk groeiende financiële dienstverlener met maar liefst 350 FTE, die de ambitie om te veranderen van een fors MKB-bedrijf naar een grote professionele dienstverlener.


Fidus wilt binnen drie jaar een marktleidende positie hebben in het zelfstandig intermediair kanaal. Dit bereiken ze door een actieve Buy & Build strategie te voeren. Daarnaast groeien ze ook organisch door zowel commercieel- als operationeel excellent te werken. De komende jaren gaat Fidus door digitalisering van hun dienstverlening verder professionaliseren om hun klanten nóg beter te kunnen bedienen.

Beschik jij over sterke communicatieve vaardigheden en heb jij ervaring binnen de verzekeringsbranche? Dan ben jij de Adviseur Zakelijk Binnendienst die we zoeken!


Jouw nieuwe werkomgeving
Een Adviseur Zakelijk Binnendienst is zelf verantwoordelijk voor een portefeuille met klanten. Dit zijn voornamelijk MKB’ers die hun bedrijf en inkomen goed willen verzekeren. Jij bent er om hen te voorzien van de juiste kennis en informatie en natuurlijk om hen te overtuigen van onze verzekeringsproducten. SFIN & Myburgh biedt ook bancaire zaken en kunnen ondernemers helpen met het opbouwen van hun pensioen en die van hun werknemers.


Maar ze zijn vooral op zoek naar een collega die hun team kan versterken met enthousiasme en gezelligheid. Want dat straalt af op onze klanten. En onze klanten zijn het allerbelangrijkst. Daarom investeren we in onze mensen en ook in onze onlinesystemen. Dit zodat we ondernemers nog beter kunnen helpen.


Goede relaties zijn bij ons ontzettend belangrijk. Zowel met elkaar, als met onze klanten. Dat vragen we ook van onze nieuw collega’s. Spontaan je klanten opbellen om te vragen hoe het met ze gaat? Even inchecken of die laatste wijziging goed is doorgevoerd? Dat soort zaken zijn bij ons heel normaal. Door ook bij onze klanten langs te gaan als we niets willen verkopen, weten we wat er bij hen speelt. Daardoor houden we de banden sterk en weten klanten ons als eerste te vinden wanneer ze financiële producten nodig hebben. Werk jij ook het liefst op deze manier? Dan pas je goed in ons team?

Vereisten

Onze ideale kandidaat

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent in het bezit van WFT Basis, WFT Schade-particulier en WFT Schade-zakelijk. WFT Inkomen is een sterke pre;
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring binnen de financiële dienstverlening;
 • Je hebt een dienstverlenende- en servicegerichte instelling;
 • Je bent klant- en resultaatgericht;
 • Je bent flexibel, pro-actief en innovatief.


Wat bieden we jou

 • Marktconform salaris;
 • Goede pensioensregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Thuiswerkvergoeding;
 • Opleidingsbudget;
 • Je komt te werken in een sterk groeiende organisatie met voldoende mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling.

Heb je interesse?

Ben je enthousiast over deze vacature? Reageer via de sollicitatiebutton!

of