Overslaan naar content

Adviseur Hypotheken

Op locatie, Hybride
 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
 • Breda, Noord-Brabant, Nederland
+1 meer
€ 3.221 - € 5.540 per maandAdvies

Functieomschrijving

Zuyderleven Groep zoekt voor haar vestiging in Breda of Den Bosch een Adviseur Hypotheken: groei mee naar de top in Nederland!


Jouw rol

Als Adviseur Hypotheken werk je zelfstandig en in zeer goede samenwerking met de verschillende afdelingen van de organisatie. Binnen deze rol ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze hypotheekklanten. Jij bent het gezicht van Zuyderleven Groep en straalt vertrouwen uit naar de klant Onze klanten komen bij ons voor onafhankelijk advies over de hypotheek van een eerste woning, meeverhuizen van de hypotheek of oversluiten. De klant voelt zich bij jou direct op zijn/haar gemak en ervaart dat jij in zijn/haar belang alle zaken objectief op een rij zet. Je kennis van het vak zorgt er voor dat je het perfecte voorstel voor de klant bij de juiste partij aanbrengt. Je geeft een positieve uitstraling aan het bedrijf door de klant op een klantvriendelijke en professionele wijze te woord te staan met als doel een lange termijn relatie op te bouwen.


In samenwerking met je collega’s op de binnendienst ontzorg je de klant bij de administratieve afwikkeling zodat je de klantbelofte volledig invult. Snelheid, nauwkeurigheid en efficiency is hierbij voor de klant van groot belang. Voor jou staat de klant centraal en samen met je collega's is het je doel om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Cross-sell realiseren en commerciële kansen verzilveren/doorleiden zijn voor jou vanzelfsprekend. Je staat open voor coaching en verbetering en bent (positief) kritisch.

Vereisten

Jouw profiel

We zoeken een collega die graag oplossingsgericht werkt in een dynamische omgeving. Je bent klantgericht en een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast:

 • Heb je minimaal een MBO-diploma;
 • Beschik je over de diploma’s WFT Basis, WFT Vermogen en WFT Hypotheken;
 • Heb je minimaal 3 jaar werkervaring als hypotheekadviseur;
 • Beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Ben je voor minimaal 32 uur in de week beschikbaar

We realiseren ons dat we een hoop vragen. Dat hoort ook bij een dynamisch functie als deze. Komen niet alle punten terug in jouw profiel, maar denk je wel goed aan te sluiten bij de uitdaging die er ligt? Overtuig ons dan met jouw motivatie!


Wat bieden wij jou

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 3.221,- en maximaal € 5.540,-
 • 25 vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Budget om opleidingen en cursussen te volgen
 • Hybride werken

Jouw nieuwe werkomgeving

Als Adviseur Hypotheken kom je te werken bij Zuyderleven Groep, onderdeel van Heinenoord Holding. Ooit begonnen als een lokaal assurantiekantoor in het plattelandsdorpje Heinenoord. Nu zijn we een speler van formaat in Nederland. Met bijna 700 medewerkers verdeeld over meer dan 30 kantoren in Nederland zijn we altijd dichtbij. We doen er elke dag alles aan om mensen een zelfverzekerd leven te bieden. Omdat ze weten dat de financiële bescherming gewoon goed geregeld is.


In 2023 behaalden we een 8e plek in de AM top 100 van grootste intermediairbedrijven. Ons doel is te groeien naar de top 3 van financieel dienstverleners in Nederland! Doordat we sterk groeien zijn er volop kansen om je als professional te ontwikkelen en mee te groeien. Wil jij samen met Zuyderleven Groep deze top bereiken? Dan ben jij de Adviseur Hypotheken die we zoeken.


Heb je interesse?

Meer weten? Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Bram van Oosterhout via 076 - 5 310 410. Ben je enthousiast over deze vacature? Reageer via de sollicitatiebutton! #Fidus


Acquisitie door werving- en selectiebureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of